An H&B | Hildebrandt & Brandi Company

Motiverende udvikling af fremtidens ejere

Det er ikke altid nemt at være næste generation i en ejerfamilie: De kan bl.a. føle forventningspres fra familiens legender, de skal varetage og beskytte et kendt familienavn, de skal finde meningsfuldhed med livet som arving, de skal navigere i økonomiske forskelle i venskaber og parforhold, og de skal være bevidste om egen og familiens sikkerhed.

Gennem strukturerede udviklingsforløb varetager vi næste generations udvikling til ejerskabet. Med fokus på uddannelse, fællesskab og motivation bygger vi bro mellem søskende, fætre og kusiner m.fl., som skal kunne samarbejde i bestyrelser, ejerråd, virksomhedsdrift og fonde. Vi klæder dem på til udfordringerne, sætter mål, rådgiver om uddannelser, skaber skræddersyede forløb og tager de samtaler og besvarer de spørgsmål, som det kan være svært at stille i familiens skød.

Det gode generationsskifte

I et forløb for næste generation, er det dog ikke kun arvinger, der udvikles af et skræddersyet forløb. Vi rådgiver også om de strategiske valg ved generationsskiftet, testamenter og planlægningen af, hvornår næste generation får rådighed over midler eller ejerandele. Desuden skaber vi legacyprojekter, hvor vi udarbejder dokumentation af virksomhedens eller formuens tilblivelse ved hjælp af artikler, bøger eller film, så historien er sikret for eftertiden. Det er nemlig også den nuværende generations ansvar at sikre en hensigtsmæssig, stabil og kærlig videregivelse af stafetten.

Har du spørgsmål?

Ring til os på
tlf. 7020 2620 eller send mail til:
asr@harbourfg.com

Artikler