An H&B | Hildebrandt & Brandi Company

Investér i ejerskabet og skab værdi for de næste generationer

Har I overvejelser omkring generationsskifte og udvikling af næste generation? Har I svært ved at definere og blive enige om det overordnede formål med jeres ejerskab? Ønsker I jer en mere struktureret måde, hvorpå I kan være kollegaer og familiemedlemmer på samme tid? Familieejerskabet rummer de mest spændende muligheder for meningsfuldhed og udlevelse af ambitioner, og samtidig kan det være et komplekst minefelt af uklar kommunikation og manglende forventningsafstemning.

Med et skræddersyet program leder vi familien igennem de vigtige samtaler og langsigtede overvejelser inden for ejerstrategi, udvikling af næste generation, governancemodel, investeringslogik, familieforfatning, afklaring af egen rolle i familiens ejerskab, meningsfuldhed med formuen, ønsker til filantropisk indsats og mange andre mere eller mindre unikke udfordringer for familiens fællesskab og formuens eller virksomhedens vækst.

Vi bistår også med formål, lancering, optimering og evaluering af family offices, rekruttering af rådgivere og uvildige anbefalinger fra vores netværk.

Vi bidrager med konkrete, langsigtede løsninger på abstrakte udfordringer og forbliver oftest i familiens rådgiverteam efter endt projekt.

Har du spørgsmål?

Ring til os på
tlf. 7020 2620 eller send mail til:
asr@harbourfg.com